Sylwia i Mikołaj z “Love Island” wydali oświadczenie. Czy nadal są razem?

To pierwszy raz w historii Tańca z Gwiazdami! Decyzja ZAPADŁA
Sylwia Madeńska i Mikołaj Jędruszczak/Fot. Instagram @mikolaj_jedruszczak_official

Sylwia Madeńska i Mikołaj Jędruszczak przechodzili poważny kryzys w związku. Czy nadal są razem? Już wiadomo.

Sylwia Madeńska i Mikołaj Jędruszczak poznali się w trakcie kręcenia show “Love Island. Wyspa miłości”. Po programie ich kariera medialna zaczęła szybko się rozwijać. Zakochani wzięli też udział w “Tańcu z Gwiazdami”.

Jakiś czas temu w mediach plotkowano, że para przechodzi poważny kryzys w związku. Sylwia i Mikołaj potwierdzili doniesienia w sieci. Przy okazji wyznali, że zdecydowali się na pomoc terapeuty.

– Ja zawsze mówiłam, że to nie jest nic wstydliwego, jak ktoś prosi o pomoc. Poprosiliśmy o pomoc terapeutę i od jakiegoś czasu chodzimy na terapię dla par. Nie chcieliśmy się tym z wami dzielić, żebyście nagle nie skomentowali, że przekręciło nam się coś w głowie. Staramy się to ogarnąć z mediatorem – powiedziała celebrytka.

Czy terapia przyniosła oczekiwane rezultaty? Zakochani wydali oświadczenie. Na instagramowym profilu Sylwia i Mikołaj poinformowali fanów, że udało im się pokonać kryzys.

– To jest historia z happy endem. Nasza relacja narodziła się w reality show, na Waszych oczach, ale przetrwaliśmy – powiedziała z uśmiechem Sylwia.

Please enter your comment!